Ancak, soyunma odasına 2-0 yenik girmenin hayal kırıklığı yarattığını ifade etti. Maçı kaybetmelerine rağmen oyunu kazandıklarını dile getirdi.

Ancak, bu tür değerlendirmelerin futbolun gerçeklerinden uzak olduğunu vurgulayan Avcı'ya göre, futbol sadece topun saha içinde dolaşmasıyla kazanılmaz. Önemli olanın gol atmak ve maçı kazanmak olduğunu söyledi. Eleştirel bir yaklaşımla, kazanmanın temelinde gol atmaya dayandığını ve bunun için topun kaleye ne kadar gönderildiğinin önemli olduğunu belirtti.

Yusuf Yazıcı'nın Parıltısı: Lille'deki Başarısı ve Geleceği Yusuf Yazıcı'nın Parıltısı: Lille'deki Başarısı ve Geleceği

Avcı, takımın sorunlarını doğru bir şekilde ele almak ve gelecek için doğru adımları atmak gerektiğini vurguladı. Teknik ekibin sadece kendi bildiklerine değil, doğru eleştirilere de kulak vermeleri gerektiğini ifade etti. Mendy'nin stopere çekilmesiyle orta sahanın kaybedildiği ve bu durumun maçın seyrini etkilediği konusunda da açıklamalarda bulundu.

Sonuç olarak, Trabzonspor'un zorlu bir dönemden geçtiğini ancak umutlarını yitirmediğini söyleyen Avcı, Albert Einstein'ın ifadesiyle zorlukların ortasında bir fırsat olduğunu belirtti. Ancak, bu fırsatların doğru şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN