Trabzon Spor Lisesi Kız Güreş Takımı, Türkiye Şampiyonu Oldu ve Dünya Şampiyonasına Katılma Hakkı Kazandı Trabzon Spor Lisesi Kız Güreş Takımı, Türkiye Şampiyonu Oldu ve Dünya Şampiyonasına Katılma Hakkı Kazandı

Trabzonspor'un geleceğin yıldızı olarak transfer ettiği Montasser Lahatimi, Fas ekibi Wydad'a kiralık olarak gönderilmiş ancak performansıyla beklentilerin altında kaldı.

Abdullah Avcı'nın büyük umutlarla transfer ettiği Montasser Lahatimi için Wydad ile yapılan kiralık anlaşmasında belirli bir performans kriteri bulunuyordu. Ancak Lahatimi, bu kriterleri karşılayamadı ve hayal kırıklığı yarattı.

Sözleşmesinde yer alan şartlara göre, en az 12 maçta 60 dakika ve üzerinde forma giymesi durumunda Wydad bonservis bedeli olarak 400 bin euro ödemek zorunda kalacaktı. Ancak Lahatimi sadece 7 maçta bu kriterleri sağlayabildi ve 4 maçta kadro dışı kaldı.

Performansı da beklenenin altında kalan Lahatimi, hiç gol atamazken sadece 4 asist yapabildi. Wydad formasıyla hiçbir maçta 90 dakika oynamayan Lahatimi, Afrika Şampiyonlar Ligi'nde de istenilen düzeyde bir performans sergileyemedi.

Trabzonspor, Lahatimi için 600 bin euro bonservis bedeli ödemişti ancak Wydad'ın bu performans sonrası 400 bin euro bonservis bedeli ödemeye istekli olup olmadığı belirsizliğini koruyor.
TAKA/BİROL SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT