Trabzonspor Ömür'ün Yerine Yıldız Transferi Getiriyor: Avcı Onayladı! Trabzonspor Ömür'ün Yerine Yıldız Transferi Getiriyor: Avcı Onayladı!

Özellikle 3-1'lik Alanya yenilgisinin ardından gösterdikleri büyük reaksiyon ve Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı eleyerek büyük bir sürprize imza atan takımını öven Avcı, "Geriye düştükten sonra büyük takım reaksiyonu gösterdiniz. En önemlisi sahada hep bir fazlasını istediniz. Etkileyici bir takım performansı... Hepinizi kutluyorum, sizinle gurur duyuyorum. İşte benim takımım" dediği öğrenildi.

Avcı ayrıca, önlerindeki Fenerbahçe maçına odaklanacaklarını belirterek, "Yarından (bugün) itibaren sadece Fenerbahçe karşılaşmasına odaklanacağız. En ince detaya kadar çalışacağız. İnanıyorum ki ilk yarıda olduğu gibi yine kazanacağız" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un teknik direktörü, bu önemli maç öncesi takımını tüm detaylara çalışmaya çağırırken, oyuncularını motive etmek ve önlerindeki zorlu mücadeleye hazırlamak için soyunma odasında kapsamlı bir konuşma gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN