Özellikle 5-1'lik bir yenilgi ile sonuçlanan Galatasaray maçının ardından Çaykur Rizespor ile oynanan müsabakada, aynı 11'i tercih etmek zorunda kaldı.

Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un kadro dışı bırakılmasının yanı sıra Denswil ve Orsic'in sakatlıkları, Pepe, Onuachu ve Trezeguet'nin milli takımlarda olmaları gibi faktörler, Abdullah Avcı'yı kadro rotasyonu konusunda büyük bir sıkıntıyla karşı karşıya bıraktı. Bunun sonucunda, Galatasaray maçının 11'i büyük ölçüde değişmedi.

Avcı'nın karşısındaki sorun sadece ilk 11 ile sınırlı değil. Trabzonspor'da eksik oyuncuların fazlalığı nedeniyle yedek kulübesi de oldukça alternatifsiz hale geldi. Bu durum, teknik direktörün elini oldukça bağladı. Yedek kulübesine iki kaleci olan Muhammet Taha Tepe ve Onuralp Çevikkan'ı yazmak zorunda kalan Avcı, rotasyon yapma konusunda ciddi bir sınırlamayla karşı karşıya.

Trabzonspor Taraftarlarının da İstediği Bu Türk Oyuncuyla Anlaşma Yapılacak: Fırtına'ya Flaş Transfer! Trabzonspor Taraftarlarının da İstediği Bu Türk Oyuncuyla Anlaşma Yapılacak: Fırtına'ya Flaş Transfer!

Yedek kadroda en tecrübeli isim olarak Fernandez öne çıkarken, Mehmet Can, Umut Güneş, Arif Boşluk, Kerem Şen, Bakic, Abdurrahman ve Poyraz gibi genç oyuncular da kadroda yer aldı. Trabzonspor, bu sıkıntılı dönemi en iyi şekilde aşabilmek için hem sakat oyuncuların dönmesini bekleyecek hem de transfer dönemini iyi değerlendirmeye çalışacak gibi görünüyor.

Taka

Editör: Doğukan ÖZKURT