Merkez orta saha ve stoper pozisyonlarına takviye yapma planları yapılırken, kanat takviyesi için de düşünülmekte.

Avcı'nın özellikle Trezeguet, Orsic ve Pepe'nin yokluğunda kanat bölgesine takviye yapma isteği bulunuyor. Savunma hattında da güçlendirme yapılması gerektiğinin farkında olan Trabzonspor, transfer çalışmalarına odaklandı. İlk olarak Brezilyalı Nina Mota'nın gündeme gelmesiyle temaslar başlamıştı. Fluminense forması giyen ve 2025 yılında sözleşmesi sona erecek olan 26 yaşındaki stoper için transfer çabaları sürüyor. Ancak bu transferde sorun yaşanması durumunda alternatif bir isim belirledi.

Trabzonspor'un alternatif olarak düşündüğü isim ise Portekiz ekibi Benfica'da yer alan Brezilyalı stoper Joao Victor oldu. Menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilen ve scout ekibinin de olumlu rapor verdiği 25 yaşındaki oyuncu için teknik direktör Abdullah Avcı'dan da onay alındı. Ancak Benfica'nın Joao Victor için belirlediği yüksek bonservis bedeli (5 milyon euro) Trabzonspor'u düşündürüyor.

Trabzonspor'un genellikle sözleşmesi sona eren veya bonservisi elinde olan oyunculara yönelmeyi tercih ettiği biliniyor. Bu nedenle ara transfer döneminde nasıl bir hamle yapacağı merak konusu. Takip eden günlerde Trabzonspor'un transfer gelişmeleri merakla bekleniyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY
 

Editör: Doğukan ÖZKURT