Sevgili Okurlar; Ancak 8.gün sabah erken saatlerde bombalama başladı. İnsanı yardımların güneyden kuzeye gitmesi durdu. İsrail önce Kuzeyden Hanyunus bölgesine gidin diye  uyarıcı kağıtlar bırakmıştı. Şimdi de Hanyunus’u bırakın Refah’a gidin diyorlar. Belli ki Gazeze’de taş üstünde taş bırakmayacaklar. Allah büyüktür. Fırsat verme yarabbi.

ACI KARADENİZ’İ SARDI

Sevgili Okurlar İki lise öğrencisi Uğurcan ve Berke’nin Beşikdüzü’nde dalgalara kapılarak kaybolmasının büyük üzüntüsünü yaşadık. 5.günde cansız bedenlerine ulaşan iki öğrenci ilk anda dalgalardan kurtulmuş ikinci dalga çekerek denize almış. Hem Yavrularımızın anneleri hem de Trabzon’un yöneticileri tüm gayreti gösterdiler ama cansız bedellerine ulaştılar.

Olayın ilk gününden itibaren Muhabirimiz  Bahattin Baştürk ile kameraman Ayşe Sancak olay yerinde idiler. Acıya bizzat tanıklık ettiler  ve arama haberlerini TAKA gazetesi ve takagazete.com.tr’ye anında ulaştırdılar. Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin.

FUTBOLDA DA TEMİZLİK HAREKATI

Değerli okurlar; Son dönemde hem uyuşturucu hem de fenomenlere ve bankacılara yönelik operasyonlar genişliyor. Milyar dolarların havada uçuştuğu  olayda dolardırıcılık çetesi çökertildi. Şimdi Bankanın bu olayla irtibatının ne olduğu tartışılıyor. Cuma günü de yazdım. Bahis olayları dahil futboldaki bu kara para olaylarına da el atılmalı.

TRABZONSPOR’A TAKVİYE

Sevgili Okurlar; Mali Genel kurulunu yapan Trabzonspor’un toplam borcu ürkütücü. Ama lig devam ediyor. Trabzonspor’da devre arasında yine takviyelerini yapacak. Eğer orta sahasının güçlendirmez isek her maçta sıkıntı çekebilir. Orta alana yeni oyuncular gerekli. Bunlarda yumuşak değil sert oyuncular olmalılar. Trabzonspor devre arasında deneyimli bir de yedek kaleci bulmalı.

BİZDEN BİR HABER

Değerli Okurlar Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Atakan Tok ile eski çalışanlarımızdan Ezgi Tok’un nur topu gibi bir evlatları oldu. Allah sağlıklı sıhhatlı büyütsün. Kendilerini kutluyoruz ve ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

MUTLU HAFTALAR; TAKA

Editör: Birol Sancak