Fenerbahçe Şampiyonluk Yolunda Ağır Yara Aldı: Konyaspor Deplasmanında Beraberlik Fenerbahçe Şampiyonluk Yolunda Ağır Yara Aldı: Konyaspor Deplasmanında Beraberlik

İngiltere’nin köklü kulüplerinden Hull City’nin Curaçao ile oynayacağı dostluk maçı öncesinde Hull City Başkanı Acun Ilıcalı basın toplantısı düzenlenmiş ve "Türkiye’deki gerilimin, futboldaki kaosun tek bir çözümü var. Tek sebep var; hakemlerimiz. Ülkemizi yurt dışında temsil etmeye çalışan bir insan olarak nasıl ülkemize yabancı futbolcu ve teknik direktör geliyorsa, yabancı bir hakemin de gelebileceğini düşünüyorum. İngiltere’de hakem hata yaptığı zaman art niyet aranmıyor, bizim hakem hatalarımızda art niyet aranıyor. Güven bitmiş. İnanç ve güven bitince kaos çıkar." demişti.

Acun Ilıcalı, "ŞARTLAR ONU GEREKTİRİRSE" diyerek şunları söyledi: "Trabzonspor seyircisi tek agresif seyirci değil. Eğer maç 60. dakikada tatil olsaydı bugün konuşulan konular olmayacaktı. Tansiyonun yükseldiği bir ortamda hakem devam diyor. Yarın yabancı hakem uygulaması kararı alınsın, tansiyon düşer. Türk futbolu çok zor durumda, en zor günlerini yaşıyor."

Son olarak, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı yapmayı istediği iddialarına yanıt veren Acun Ilıcalı, "Şartlar onu gerektirirse, öyle bir şey olursa 'Fenerbahçe Başkanı olmam' diyemem." dedi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA