Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Ö.Ö. ve C.K. ile kimliği belirsiz şahıslar arasında bir tartışma başladı.

A W118227 01

İddiaya göre, tartışmanın ardından C.K., belindeki tabancayı çıkararak önce Ö.Ö.'nün ayaklarına ateş etti. Daha sonra kimliği belirsiz bir şahıs, diğer kapıdan çıkarak Ö.Ö.'yü omzundan bıçaklayıp darp etti. Olayın ardından kaçan Ö.Ö., çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

"Bozdoğan-30" Operasyonlarında 147 Terör Örgütü Üyesi Yakalandı "Bozdoğan-30" Operasyonlarında 147 Terör Örgütü Üyesi Yakalandı

A W118227 02

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganların vahşi saldırısı net bir şekilde görülüyor. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, saldırganlar gözaltına alındı. Yaşanan dehşet anları, polis incelemesi devam ederken geniş bir izleyici kitlesi tarafından şoke edici olarak değerlendiriliyor.

A W118227 03

Öte yandan, aynı iş merkezinde 16 Ağustos tarihinde meydana gelen başka bir saldırıda da 5 kişi, A.T. isimli şahsı silahla vurarak ağır yaralamıştı. İş merkezinde dairesi olan bazı kişiler, uyuşturucu bağımlılarının iş merkezini mesken haline getirdiğini iddia ederken, bu durumun kavgalara neden olduğunu öne sürdü. Olaylarla ilgili polis soruşturması sürüyor.
İHA

Editör: Ayşe Sancak