Trabzon'un eski Milletvekili ve CHP'nin Ortahisar adayı olarak gösterilen Ahmet Kaya, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Meclis üye aday adayı Hasan Kandaz ile birlikte Pazarkapı semtini ziyaret eden Kaya, bölge sakinleriyle buluştu.

Hasan Kandaz'ın doğup büyüdüğü Pazarkapı halkıyla samimi bir şekilde sohbet eden Ahmet Kaya, aynı zamanda desteklerini talep etti. Vatandaşlarla yakılan ateşin etrafında oturarak hem mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi hem de projelerini anlattı.

Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı

Ahmet Kaya'nın AK Parti'den rakibi henüz belli olmasa da, Ortahisar ilçesinin CHP adayı olarak seçime hazırlık yapmaya devam ettiği gözlemleniyor. Bu arada, meclis üyelerinin belirlenmesi için de Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İl Başkanı Mustafa Bak, Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya tarafından değerlendirmeler yapıldığı bildiriliyor. Seçim süreci, Ortahisar'da büyük bir rekabetin yaşanacağını gösteriyor.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak