Trabzonspor'un, Kiraladığı Bu Oyuncunun Sözleşmesi Bitiyor ama Gitmek İstemiyor! Trabzonspor'un, Kiraladığı Bu Oyuncunun Sözleşmesi Bitiyor ama Gitmek İstemiyor!

TRABZONSPOR'UN ONURUNU KORUMAK İÇİN ORTAK ÇAĞRI
Kaya, basın açıklamasında şunları söyledi: "Karşılaşmanın ardından çıkan olaylar üzücüdür ve şiddeti asla tasvip etmiyoruz. Ancak bu olayların planlı ve kurgulanmış olduğunu düşünüyorum. Sahaya atlayan maskeli şahsın kim olduğu ve niçin bu şekilde hareket ettiği hızla açıklığa kavuşturulmalıdır. Gözaltına alınan taraftarları ziyaret ettim ve bu olayların provokasyonlarla körüklendiğini gördüm."

Kaya, Trabzonspor taraftarlarının centilmenliğini ve hoşgörüsünü vurgulayarak, "Trabzonspor, dikenli telleri kaldıran ilk kulüptür ve tüm Türkiye'ye örnek olmuştur. Bizim için Trabzonspor sadece bir futbol kulübü değil, şehrimizin onurudur. Bu yüzden tüm belediye başkan adaylarını, parti ayrımı yapmaksızın Trabzon'un ve Trabzonspor'un haklarını savunmaya davet ediyorum" dedi.
5C123005 Bfdc 4756 B5B3 46Fa12Afcaf2

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Mehmet Uçum'un açıklamalarına da sert tepki gösteren Kaya, "Trabzon'u ve Trabzonspor'u Türkiye düşmanlığıyla suçlamak kabul edilemez. Bu tür provokasyonlara karşı durmalıyız" şeklinde konuştu.

Son olarak, Kaya, "Trabzonspor bizim üst kimliğimizdir. Parti ayrımı yapmaksızın tüm belediye başkan adaylarını, ortak bir basın toplantısı ile Trabzon'un ve Trabzonspor'un haklarını savunmaya ve sahipsiz olmadığını göstermeye davet ediyorum" dedi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY