Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi

İftar programına Cumhur İttifakı Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ve çok sayıda partili katıldı.
Genç (2)-3

Başkan Adayı Genç, konuşmasında Ortahisar Belediye Başkanlığı görevini yürütürken her zaman Çarşıbaşı'na hizmet ettiğini vurgulayarak, geçmişten bugüne yaşadığı deneyimleri ve hizmet anlayışını paylaştı. Mahallelilere hitap ederken, önümüzdeki dönemde de hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.
Genç (3)-1

Aynı zamanda Yavuz Grup Yolu'nun tamamlanması için çaba harcayacaklarını söyleyen Genç, vadideki yayla yollarını iyileştirmek ve Karadağ'ın yolunu tamamlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Genç (5)-1

Millet Bahçesi'nde düzenlenen "Gençlik Aşkı Trabzon" programında gençlerle bir araya gelen Ahmet Metin Genç, yeni dönemde gençlere yönelik projelerinin olduğunu ve gençlerle birlikte Trabzon'un geleceğine yön vereceklerini belirtti. Programa, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın, Adil Karaismailoğlu, Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
Genç (4)-1

Muhabir: AYŞE SANCAK