Trabzon'un geleceğine yön verecek isimlerden biri olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ile Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, Arsin'de önemli bir buluşmaya imza attılar. Küçük, "Hukuki anlamda genç olan ve yaş itibariyle genç olan" ifadesiyle nitelendirdiği bu buluşmayı önemli bir adım olarak değerlendirdi.

Vatandaşların büyük bir sevgi gösterisiyle karşıladığı Ahmet Metin Genç'e yönelik dile getirilen, “Büyükşehire de Arsin’e de “Genç” Başkanları istiyoruz…” sözü, halkın beklentilerini net bir şekilde ifade ediyordu.

Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Arsin ziyaretlerini tamamladıktan sonra Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Burada partililerle bir araya gelerek sohbet eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Genç, desteğe layık görüldüğü için teşekkürlerini iletti.

Trabzon'un en genç Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük ise, Genç'e duyduğu güveni ve desteği dile getirerek, Trabzon'un her ilçesinde başarıyı hedeflediklerini vurguladı. Genç'in Trabzon'u tanıyan, seven ve bilen bir lider olduğunu ifade eden Küçük, kendilerine verdiği ve vereceği destekler için teşekkürlerini sundu.


 

Editör: Birol Sancak