Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi'nin birim müdürlüklerinde çalışan personelle bir araya gelerek, veda ziyaretlerinde bulundu.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte kahvaltı yapar Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte kahvaltı yapar

Kendi adaylığına yönelik Cumhurbaşkanı tarafından gösterilen takdirin çalışanların ortaya koyduğu gayretin bir sonucu olduğunu belirten Genç, bu süreçte belediye çalışanlarının yanında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Özellikle temizlik işleri müdürlüğü ziyaretinde, temizlik personeline verilen değerin altı çizildi. Başkan Genç, temizlik işlerinde çalışanların fedakarlığına vurgu yaparak, belediyenin en temiz şehirler sıralamasında 10. sırada yer almasında temizlik personelinin büyük emeği olduğunu ifade etti.


Başkan Genç, çalışanlara yönelik yaptığı veda konuşmalarında belediyeciliğin ekip işi olduğunu vurgulayarak, gelecek dönemde de aynı anlayışla çalışacaklarını ve Trabzon'un yaşam standartlarını daha da yükseltmek için kararlı adımlarla devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, çalışanların emeğinin karşılığını alabilmeleri için gayret ettiklerini ve bu çabanın devam edeceğini dile getirdi.
Başkan Genç'in veda ziyaretleri, çalışanlar arasında duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Genç, çalışanlara verdikleri destek için teşekkür ederken, yeni dönemde de birlikte çalışma kararlılığı içinde olduklarını ifade etti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA