İftar programına, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Malkoç İmamoğlu ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eb3772Aa 9A37 40E0 B9A2 Aa81B4C9542A

İftar sonrası katılımcılara hitap eden Ahmet Metin Genç, Aygörenlilerin kendisine verdiği desteklerin önemini vurgulayarak, bu desteğin unutulmaz ve değerli olduğunu ifade etti. Geçmiş dönemde Aygören Vadisi sakinleriyle birçok kez bir araya gelerek birlikte çalışmalar yaptıklarını belirten Genç, yeni dönemde de Ortahisar'da Ergin Aydın Başkanı ile birlikte güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.

Özgür Özel'den Şok Açıklama: Kardeşim İşsiz! Özgür Özel'den Şok Açıklama: Kardeşim İşsiz!

Cumhur İttifakı'nın gücünün arkalarında olduğunu belirten Genç, yeni dönemde de aynı desteği ve kararlılığı göstermelerini istedi. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin liderliğinde, milletvekillerinin ve bakanların desteğiyle güçlerini bu güzel topraklara hizmet etmekte kullanacaklarını ifade etti. Ahmet Metin Genç'in iftar programı, hem hizmet sözü veren bir lider olması hem de katılımcılarla samimi bir şekilde iletişim kurmasıyla önemli bir anlam taşıdı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA