Kahvaltı programına önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve partililer katıldı.

F323D0B0 B9Ac 4Acc 989E 3C322Fcfc9B9
Toplantı, geçmişten bugüne Yomra temasıyla gerçekleşti. AK Parti'nin 31 Mart Yerel Seçim sürecindeki stratejileri, yapılan çalışmalar ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarelerin yapıldığı bir platform oldu.

539Bd6A1 3Df5 4C65 A2Ea 48E0Df62Be8E
Programda konuşan Ahmet Metin Genç, Yomra'ya AK Parti döneminde il düzeyinde yapılan yatırımlara dikkat çekti. "Biz bir dava hareketiyiz" diyerek sözlerine başlayan Genç, vefanın önemine vurgu yaparak geçmişle bağların koparılmaması gerektiğini belirtti. Yomra'nın AK Parti döneminde gördüğü hizmetleri övdü ve ilçenin gelişimi için yapılan çalışmaları takdir etti.

Bdbc3Cf8 0Fb9 4Eac 8C08 7C251050Ede1
Genç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Yomra daha fazlasını hak ediyor. Bu konuda Abdülkadir Özdemir kardeşimle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemimizde Yomra'ya yapacağımız hizmetlerle ilgili kararlıyız. Yomra'nın sorunlarına vakıf olan bir kardeşinizim ve bu sorunları çözmek için gücümüz, kararlılığımız var. Doğal gaz, hastane yolu, sahil düzenlemeleri gibi Yomra'nın beklediği tüm hizmetleri 1 Nisan'dan itibaren Abdülkadir Özdemir kardeşimle birlikte gerçekleştireceğiz."

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte kahvaltı yapar Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 1 Mayıs sabahı erken saatlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte kahvaltı yapar

0758365E 185F 40Af Aa3E F06D9B64281E
Ahmet Metin Genç'in konuşması, Yomra'nın geleceği ve AK Parti'nin yerel seçim stratejisi hakkında önemli bilgiler içeriyordu.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak