Yemekte, Ortahisar Belediyesi'nin kurucu meclis üyeleri ve görevdeki meclis üyelerinin aileleri de hazır bulundu. Başkan Genç, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, Ortahisar Belediyesi'nin kurumsallaşmasını tamamladığını ve etkin bir şekilde vatandaşlara hizmet ürettiğini vurgulayarak, şunları söyledi: 
F22Fd5B7 C088 409B 910D E3C473Ec8118

"Öncelikle bu davetimize icabet eden sizlere çok çok teşekkür ediyorum. 

İkinci dönemimizi tamamlamak üzereyiz ama çok şükür ki, Allah’ın nasibi, hemşehrilerimizin tercihiyle Trabzon Büyükşehir olduktan sonra Ortahisar’ın kuruluşunu hem idari olarak, hem de irade olarak bu kadroyla beraber tamamladık. 
0D527B2B 2Fc5 40E3 956B Fec0Efa761F7

Ortahisar Belediyemiz şu anda kurumsallaşmasını tamamlamış, etkin olarak hizmet üretebilen, halkımıza hizmet sunabilen, halkımızın gönlüne giren bir duruma gelmiştir. Bunu siz çok kıymetli mesai arkadaşlarımızla birlikte yaptık, birlikte başardık."

53Cb9Bdf 6Bb8 4D8F 850B Eb8206C5169B

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz" Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz"

Başkan Genç, ayrıca, "Bugüne kadar yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız oldu. Fedakârlık, emek ve gayretle o hizmet yapıldığı zaman, vatandaşlarımızın o hizmete erişimini sağladığınız zaman yaşadığınız hazzın kıymetli olduğunu biliyorum." diyerek, samimiyetle çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU