Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan süper kupa finalinin yankıları sürüyor.
AK Parti Of eski İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu süper kupa finalinde yaşanan krizin birileri tarafından organize edilerek ikinci gezi olayının planlandığını iddia etti.
Terzioğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
“Süper kupa finali ile Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ilişkiler bozulmak istenmiştir. Bunu isteyen kimlerdir. Batılı güçler ve içerdeki uzantılarıdır. Gezi olaylarını çıkaran ve onları destekleyenlerin planıdır. Türkiye bu oyuna gelmeyecektir. Gezici kafalar gerici kafalardır. Hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır” dedi.
Türkiye Suudi Arabistan ilişkilerinde en çok Karadeniz Bölgesi’nin istifade ettiğini de vurgulayan Mehmet Hakan Terzioğlu “Araplar Türkiye’ye gelmeye başladıktan sonra esnafımızın yüzü bir nebze olsun gülmeye başladı. Evi olmayan ev, arabası olmayan araba aldı. Türkiye’deki bu refah durum belli ki birilerini rahatsız etmiş ki ikinci Gezi parkı olaylarına kalkıştılar. Ama sağduyu her zaman galip gelecektir” dedi.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT