"Hizmet Çıtası Daha da Yükselecek"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, buluşmanın ardından yaptığı açıklamada, 31 Mart'ta tarihi bir fark atacaklarını belirtti. Çebi, Ortahisar Belediyesi'ni tekrar alarak daha önce gerçekleştirdikleri başarılı projelere yenilerini ekleyerek hizmetlerine devam edeceklerini vurguladı.

"Her Kesimi Kucaklayacağız"

Ergin Aydın ise yerel seçimlerle ilgili, AK Parti'nin belediyecilik anlayışının güzel çalışmaları hayata geçirdiğini ve Trabzon'un birçok şehrin önünde olduğunu ifade etti. Aydın, Ortahisar Belediyesi'nde Ahmet Metin Genç Başkan'ın yükselttiği hizmet çıtasını daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi. Ayrıca, her kesimi kucaklayacak bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini ve şehri ortak akıl ile yöneteceklerini vurguladı.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,  İşçilerin Birlik ve Dayanışma Günü Kutlandı AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,  İşçilerin Birlik ve Dayanışma Günü Kutlandı

"Sonuna Kadar Çalışarak Hedefimize Ulaşacağız"

Aydın, sahada aktif bir şekilde çalıştıklarını ve halkın teveccühünün sorumluluklarını artırdığını belirtti. 31 Mart seçimlerinde kazanacakları zafer için sonuna kadar çalışacaklarını ve hedefledikleri başarıya ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti.
TAKA/BİROL SANCAK


 

Editör: Birol Sancak