MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul'a Hayırlı Olsun Ziyareti MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Aydın, yaptığı konuşmada, “Ortahisar Belediye Başkan Adaylığım açıklandığı andan bu yana sahadayız ve gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk günden bu zamana kadar tüm ziyaretlerimizde bir tarafımızda AK Parti Ortahisar İlçe Başkanımız Selahaddin Çebi, diğer tarafımızda MHP Ortahisar İlçe Başkanımız Salih Akkoç ile birlikte tüm mahalle ve sokaklarımızda vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz.” şeklinde konuşarak, çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Ayrıca, Aydın, “Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları 31 Mart zaferi ile taçlandıracağız. Seçim günü Ortahisar’a, diğer ilçelerimize ve Büyükşehir Belediyemize Cumhur İttifakı’nın mührünü güçlü bir şekilde vuracağız. 31 Mart’tan sonra da aynı birliktelik ile şehrimize katkı sunacağız. Ortahisar ilçemizde daha önce takdir gören belediyecilik anlayışını devam ettirip bu çıtayı daha da yukarı çıkartmak için görev başında olacağız. Bunun için tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz.” şeklinde konuşarak, destek çağrısında bulundu.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın'ın ifadeleri, Cumhur İttifakı'nın seçimlerdeki kararlılığını ve birlikteliğini vurgularken, seçim sürecindeki çalışmalarının da aktif bir şekilde devam ettiğini gösteriyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN