GAYRETLERİ TAKDİR EDİYORUM

Buluşmada konuşan Aydın, “İş insanlarımızın şehrimizin sanayi olgularını ortaya çıkarma noktasında yapılan gayretlerini takdir ediyorum. Yerel yönetimler olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç Başkanımızın Ortahisar’da yapmış olduğu projelerde iş insanlarımıza büyük destekleri oldu. Bundan sonra da, Büyükşehir Belediyesi’nde Ahmet Metin Genç Başkanımızın yapacak olduğu projelerle birlikte, biz de Ortahisar Belediyesi olarak kendisine sunacağımız katkılarla iş insanlarımızın bir nebze de olsa ihtiyaçlarını giderebilirsek ne mutlu bize.” İfadelerini kullandı.

BİZE GÜÇ VERİYOR

Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme

Yerel yönetimlerde başarı için ortak aklın önemine değinen Aydın, “Şehrin bileşenlerinden gelen ortak akılla yürüyelim noktasındaki görüşler gerçekten bize de güç veriyor. Bugün yerel yönetimlerde başarılı olabilmemiz için ortak aklı ortaya koymamız lazım. İş insanlarımızın projelerimize destek vermesi ile birlikte ortaya koyacağımız çözüm önerilerimiz halkımızın birçoğunun memnuniyetini sağlayacaktır.” açıklamasında bulundu.

TOPLUMUN ORTAK PAYDASI İLE ÇALIŞACAĞIZ

Aydın açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ben yaptım oldu olgusu ile değil de toplumun ortak paydası ile çalışarak ortaya koyacağımız projelerimiz halkımıza daha iyi hizmet sunacağından, böylelikle sıkıntıların da ortadan kalkacağını düşünüyorum. Odalarımızın ve üniversitemizin ortak görüşe katkı vermesi ile birlikte şehrimizin en iyi yere geleceğine inanıyorum. 31 Mart seçimlerinden sonrası için ortak çalışma gerçekleştireceğimize olan inancım ile şimdiden herkese teşekkür ediyorum.”

Editör: Birol Sancak