Vatandaşların Desteği Heyecan Veriyor

Aydın, ziyaretlerinde vatandaşların gösterdiği sevgi ve ilginin kendilerini heyecanlandırdığını belirtti. AK Parti döneminde yapılan önemli yatırımların devam edeceğini vurgulayan Aydın, projelerini hayata geçirerek vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Belediyecilik Anlayışında Yatırımların Önemi

AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla Ortahisar ve Büyükşehir sınırlarında gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sportif projelerin önemine değinen Aydın, şehrin diğer şehirlere örnek olduğunu belirtti. Hedeflerinin bu hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımak olduğunu vurguladı.

Şehri Birlikte Yönetme Vurgusu

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İstifasını Sundu ve CHP'ye Katılıyor İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İstifasını Sundu ve CHP'ye Katılıyor

Aydın, seçim çalışmalarında şehrin her kesimini kucaklamak ve istişare kültürünü benimsemek için çaba gösterdiklerini ifade etti. Şehrin her cadde, her sokağını bilen bir ekip olduklarını söyleyen Aydın, halkın teveccühü ve desteğiyle birlikte şehri daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Kararlılıkla Devam Ediyorlar

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini ve her Ortahisarlı'nın desteğine talip olduklarını belirten Aydın, 31 Mart akşamı sandıktan zaferle çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Herkesin desteğiyle şehri birlikte yöneteceklerini ifade etti.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak