İYİ Parti Trabzon teşkilatında art arda yaşanan istifalar sonrası mevcut yönetim çöktü İYİ Parti Trabzon teşkilatında art arda yaşanan istifalar sonrası mevcut yönetim çöktü

Gençler, projenin duyurulmasıyla birlikte, şehirlerinin ve ilçelerinin önemli bir eksikliğinin giderilecek olmasının sevincini yaşadılar. Bu önemli adımın, gençlerin istek ve taleplerine uygun olarak atılmış olmasını memnuniyetle karşıladılar ve desteklerini ifade ettiler.

Aydın ise gençlerin fikirlerine ve taleplerine her zaman değer verdiğini vurgulayarak, Ortahisar ilçesini gençleriyle birlikte yönetmeyi hedeflediklerini belirtti. "Parla" 100. Yıl Gençlik Merkezi Projesi'nin, Gülcemal dolgu alanı içerisinde gençlerin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandığını ifade etti.

Projenin içeriği geniş kapsamlı olup, konser alanlarından geniş peyzaj alanlarına, kafelerden su sporları ve eğlence mekanlarına kadar birçok aktivite alanını içermekte. Aydın, bu merkezin gençlerin hizmetine sunulmasıyla, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilecekleri bir alanın ortaya çıkacağını vurguladı.

"Parla" 100. Yıl Gençlik Merkezi Projesi'nin, Trabzon'un genç nüfusu için önemli bir kazanım olacağına inanılıyor. Gençlerin katılımı ve destekleriyle hayata geçirilecek olan bu proje, şehrin gençlerine modern ve dinamik bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.
 

Muhabir: BİROL SANCAK