Siyonist İsrail'in Olimpiyatlardan Men Edilmesi Çağrısı Siyonist İsrail'in Olimpiyatlardan Men Edilmesi Çağrısı

Çebi, belediyelerin kentin kalkınmasına katkı sağlayacak projeler ürettiğini, turizme yönelik faaliyetlerde kâr-zarar hesabının önemli olmadığını belirtti. Özellikle, kent lokantasının kâr düşüncesiyle mi açılacağına dair sorular sorarak ticari beklentilerin hizmet anlayışını etkilememesi gerektiğini vurguladı.

AK Parti döneminde şehre kazandırılan projelerin şehrin marka değerine katkı sağladığını ve turizmin gelişimine destek olduğunu ifade eden Çebi, bu projelerin şehir cazibesini artırdığını dile getirdi.

Belediye tarafından işletilen Güneş Enerjisi Santrali gibi projelerin gelir getirdiğini ve sosyal projelerin belediyenin hizmet anlayışını yansıttığını belirten Çebi, kâr beklenmeyen ancak toplum için değerli olan işletmelerin öne çıkması gerektiğini savundu.

Son olarak, belediyenin asıl amacının halka en faydalı hizmeti sunmak olduğunu vurgulayan Çebi, bu bağlamda belediye işletmelerinin kâr etmesinden ziyade en az zararla hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti. Otopark ve belediye spor kompleksinin de kâr odaklı işletmeler olmadığını, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verme amacıyla hizmet verdiklerini dile getirdi.

Muhabir: BİROL SANCAK