Seçim çalışmalarının aralıksız sürdüğünü vurgulayan Çebi, Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye başkan adaylarıyla birlikte mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla ve esnaflarla buluşarak istek ve talepleri dinlediklerini ve çözüm odaklı projelerini anlattıklarını belirtti.

Çebi, "31 Mart seçimlerine hazırlanırken yüreklerimizdeki coşkuyu ve heyecanı bir kez daha hissediyoruz. Yeni bir başarı için, yeni bir destan yazmak için gayretle devam ediyoruz. Daha önce olduğu gibi bugün de hep birlikte başaracağız." şeklinde konuştu.

AK Parti'nin hizmet anlayışına vurgu yaparak devam eden Çebi, parti olarak halka hizmet etmenin ön planda olduğunu ve bu doğrultuda birlikte güçlü olduklarını vurguladı. Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'nin belediyecilik anlayışının gelecek nesillere de önemli olduğunu belirtti.

İyi Parti'de çözülmeler devam ediyor; Fatma Başkan'da bıraktı İyi Parti'de çözülmeler devam ediyor; Fatma Başkan'da bıraktı

Seçimlerin sadece yerel düzeyde değil, ülkenin genel istikbali için de büyük önem taşıdığını vurgulayan Çebi, "31 Mart, ülkemizin terörle mücadelesi, milli savunma hamlelerinin devamı için de büyük önem taşıyor. Bu seçimler, bölgenin istikbali için kritik bir dönemeç olacaktır. Milletimiz, ülkenin geleceğine engel olmak isteyenlere gereken dersi verecektir." dedi.

Editör: Birol Sancak