Multat Yaylası'nda aracıyla mahsur kalan Arap turist için seferber oldular Multat Yaylası'nda aracıyla mahsur kalan Arap turist için seferber oldular

ÇEBİ’DEN BAYRAM MESAJI
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ
Mesajına bayramların tüm güzel hasletlerin kaynağı olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Çebi: “Fazilet kapısı bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Umuyorum ki; ilmin, ibadetin, ahlâkın, sabrın, dayanışmanın, kardeşliğin olgunlaştığı bir Ramazan ayı geçirdik. Şimdi dayanışma ve paylaşma şuurumuzu güçlendirmeye devam edebileceğimiz bir Ramazan Bayramı’nı daha hep birlikte yaşayacağız.” ifadelerine yer verdi.

BAYRAM BİRLİK VE BERABERLİKTİR
İlçe Başkanı Çebi mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramın bize bahşettiği en önemli değer ve güç; birlik ve beraberliğimizdir. Kaynaşmanın ve kucaklaşmanın güzelliği; azim ve gayretin tazelenmesinin vesilesi olan bayramlarımızın değerini bilmeli, hakkını vermeliyiz. 

KUTLU OLSUN
Yaşayacağımız bayram; tüm dünyada, İslam aleminde, ülkemizde ve hepimizin hayatında, kötülük değil, iyiliğin; yokluk değil varlığın; savaş değil, barışın; düşmanlık değil sevginin ve kardeşliğin kapılarını aralasın. Bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı, en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyor; bu güzel bayram coşkusunun ocaklarımızı, gönüllerimizi şenlendirmesini temenni ediyorum.”

Muhabir: TUNCAY UÇKUN