Çebi, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "MİT kumpasının açıktan açığa istiklal ve istikbalimizi hedef aldığını söyleyen Çebi, “7 Şubat, Türkiye Cumhuriyetine kast eden vatan, millet, devlet, bayrak düşmanı FETÖ’cü darbe ve vesayet odaklarının çirkin hamlesidir. Bu hamle, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan bir dizi terör faaliyetinin de başlangıcını oluşturmaktadır.” diye konuştu.

Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşunun ve kararlı mücadelenin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Gezi kalkışmasından 17/25 kumpaslarına, 7 Şubat darbe girişiminden 15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürütülen mücadele, tüm bu hain girişimleri bertaraf etmiştir."

Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik

Hain girişimlere karşı kararlı bir duruş sergileme sözü veren Çebi, "Millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna her türlü bedeli ödemeye ve her an mücadeleye hazırız. Ülkemizin geleceği için her zaman dimdik ayakta duracak ve milli değerlerimize sahip çıkacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliği, en büyük gücümüzdür" şeklinde konuştu.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak