AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, bir fotoğraf karesini yorumladı AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, bir fotoğraf karesini yorumladı

AK Parti Trabzon İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı CHP'ye Yükleniyor 

Mumcu, CHP'nin yaptığı ittifakları eleştirerek, kent ve vicdan uzlaşısına vurgu yaparak, "Sizde vicdan ne arar? Vicdan olsa HDP ile PKK ile DEM ile iş birliği yapmazdınız" ifadelerini kullandı. Aydın ise CHP'nin DEM Parti ile olan ilişkisini eleştirerek, "CHP, DEM ile öyle bir demleniyor ki onların suyunu içiyor, onlar gibi olmaya çalışıyor" dedi.

Mumcu ve Aydın, CHP'nin DEM Parti ile olan ilişkisini sert bir dille eleştirirken, siyasi rakiplerine yönelik sert tepkilerini dile getirdiler. Mumcu, CHP'nin geçmişteki tutumlarını hatırlatarak, "Bunların millete anlatacakları hiçbir şeyleri yok" derken, Aydın da "Biz bunları iyi tanıyoruz. Bunların ifade edeceği cümlelere kulaklarımızı tıkadık" şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı, siyasi rakiplerine yönelik sert eleştirilerle dolu açıklamalar yaparak, seçim öncesi hedeflerini net bir şekilde ortaya koydular.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU