Öncelikli olarak KTÜ Farabi hastanesi Çocuk Onkoloji bölümünü ziyaretinde AK Parti Kadın Kolları İl yönetimine, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin AYDIN da katıldı. 
SEVGİ HER ŞEYİ İYİLEŞTİRİR
Dünya çapında 4 Şubat’ta kutlanan kanser gününde çocuk hastalara hediyeleri ile gelen ve bir nebze moral olmaya çalıştık diyen AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer CİHAN, “Hastalıklar biz kullar için bir sınavdır. Tabi ki çocuklarımız söz konusu olunca akan sular duruyor. İnanıyoruz ki sevgi her şeyi iyileştirir. Sağlıklarına belki bir nebze katkımız olur diye bugün yönetim kurulumuz ve Başkan adayımızla çocuklarımızı ziyaret etmeye, onlara moral olmaya geldik. Rabbim tüm evlatları sağlıkla ailelerine bağışlasın” dedi. Öte yandan Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin AYDIN ise, hasta yakınları ile tek tek konuşup moral verdi. 

Whatsapp Image 2024 02 05 At 13.12.45 (2)
KANUNİ’YE TAM NOT
2. Durak olarak Kanuni eğitim araştırma hastanesine giden AK Parti İl Kadın Kolları yönetimini, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza AYDIN, Hastane Müdürü Ekrem OKUTAN ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR karşıladı. AK Kadınlar Hastane yönetimi ile hastaları tek tek ziyaret edip, sağlık durumları ile ilgili bilgi aldılar. 
Görüşülen hastaların hastane ile ilgili olumlu yorumları AK Partili kadınları mutlu ederken, Başkan Cihan; “Karadeniz Bölgesi kanser konusunda kilit bölgelerimizden birisi. İnsanların bu konudaki endişesi karşısında böyle güzel hizmetin Trabzon’umuzda verilmesi, hastaları memnun ettiği gibi bizleri de çok mutlu etti. Bu nedenle Hastane yönetimimizi ve çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 05 At 13.12.45 (1)

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Whatsapp Image 2024 02 05 At 13.12.46
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT