Geçmiş dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, Ak Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, takımın antrenmanını ziyaret ederek teknik heyet, futbolcular ve Başkan Ferhat Aksoy ile bir araya geldi.

7C636Ed2 D36F 4F5F 96Dd 8Ad496D72Edc

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ziyaret ile ilgili şu ifadelere yer verildi: "Geçmiş dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, Ak Parti Trabzon Milletvekili Sayın Adil Karaismailoğlu, takımımızın antrenmanını ziyaret ederek şampiyonluk maçı öncesinde takımımıza başarılar dilemiştir. Kendilerine altyapı projelerimiz ve tesisleşme konusundaki taleplerimizden bahsettik. Sürecin takipçisi olacağını belirten bakanımıza teşekkür eder, saygılar sunarız."

3 Puana Onuachu Damga Vurdu: İkinci Yarıda Parlayan Trabzonspor 3 Puana Onuachu Damga Vurdu: İkinci Yarıda Parlayan Trabzonspor

Fe18B647 3Ad4 458F 8825 B3Ca537979Cd

Ziyaret, kulüp yönetimi ve futbolcuları tarafından memnuniyetle karşılanmış, Karaismailoğlu'nun projelere gösterdiği ilgi ve destek takdirle karşılanmıştır. Beşikdüzüspor camiası, böylesine önemli bir ziyaretin kulübün geleceği için olumlu bir adım olduğunu düşünmektedir.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak