CHP İl Başkanlarından Ortak Açıklama: Yaş Çay Taban Fiyatı Beklentileri CHP İl Başkanlarından Ortak Açıklama: Yaş Çay Taban Fiyatı Beklentileri

Trabzon Karayolları Misafirhanesinde Trabzon Artvinliler Derneği tarafından düzenlenen  Artvin’in Kurtuluş Gecesi ve Dayanışma yemeğine katılan Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, “Trabzon’da yaşayan Artvinli hemşerilerimizle bir araya gelmenin mutluğunu ve onurunu yaşadım. Artvinli hemşerilerimiz Trabzon’da görev aldıkları her alanda çalışkanlıkları ve samimi gayretleri ile kendilerini sevdiriyorlar.  Başarılı çalışmalarından ve etkinliklerinden dolayı dernek başkanımız Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum” dedi.
 

ÇABALARINA BİZZAT ŞAHİDİM
Bakan (1)-5

Trabzon’da hemşeri derneklerine büyük önem verdiklerini talep ve önerilerini her zaman yakın takip ettiklerini belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu“Bayburtlular, Gümüşhaneliler, Giresunlular ve Artvinliler, derneklerimizin Trabzon’da hasta yakınlarına refakatçi konuk evi yapılması noktasındaki çabalarına bizzat şahidim. Hem Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ahmet Metin Genç hem de Ortahisar Belediye Başkan adayımız Ergin Aydın bu konuda çalışmalarını tamamlayarak projelerini hazırladılar. Biz de bu konunun takipçisi olacağız ve Trabzon için büyük bir ihtiyaç olan hasta bakım refakatçi konuk evini Trabzon’a kazandıracağız” dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN