AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Özdemir, ilçedeki seçim çalışmaları çerçevesinde hareketli bir gün geçirdi. Özdemir, Çamlıyurt Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Özdemir, mahalle sakinlerinin görüşlerini ve taleplerini dinledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdemir, "İnanmış yürekler, gülen gözler. Bizlere gösterilen ilgi ve alaka. Çamlıyurt mahallemize misafir olduk." ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Özdemir, Yomra'nın daha ileriye taşınması için vatandaşların fikirlerini önemsediğini ve ortak akıl ile hareket edeceklerini belirtti. Seçim sürecinde vatandaşların beklenti ve önerilerini değerlendireceklerini vurgulayan Özdemir, Yomra'nın gelişimine katkı sağlamak için kararlılıkla çalışacaklarını kaydetti.


TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT