Yomra'nın Temsilcisi Olarak: Trabzon Büyük Sanayi Sitesi, Demirkırlar Sanayi Sitesi, Bağkur Sanayi Sitesi ve Fatih Sanayi Sitesi gibi önemli noktalarda Yomra'lı esnaflarla buluşan Özdemir, "Nerede bir Yomra'lı varsa orada olacağım" diyerek Yomra halkına olan bağlılığını vurguladı.


Teveccüh ve Mutluluk: Özdemir, esnafların gösterdiği ilgi ve teveccühün kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirtti. Her gönle gireceklerini, her kapıyı çalacaklarını ve her eli sıkacaklarını ifade ederek Yomra halkıyla sıkı bir iletişim ve dayanışma içinde olacaklarını vurguladı.

Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik


Sözlerle Değil Eylemlerle: Konuşmasında, vaatlerinin sadece sözlerle değil, eylemlerle de destekleneceğini dile getiren Özdemir, Yomra'nın geleceği için çalışmaya ve hizmet etmeye hazır olduklarını vurguladı.


Ziyaretlere Katılanlar: Özdemir'in ziyaretlerine Yomra ilçesi sınırları dışında bulunan sanayi sitelerindeki esnafların yanı sıra, AK Parti Yomra İlçe Başkanı ve diğer parti yetkilileri de eşlik etti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU