Muhammet Zaid Demirtaş ise SKM’de medya sorumlusu olarak görev yapacak. Kendilerini SKM’de ziyaret edip, sohbet ettik. Nurettin bey Sinop’lu ve Çaykara damadı. Bizden biri. Trabzon’da Serbest avukatlık yapıyor. Esprili güzel adam. İl yönetiminin akil isimlerinden. Diğer isim Şahin ise Ünlü Hac organizatörü hocamız Bekir Şahin’in oğlu. Sohbette, Trabzon’da ilçe adaylarının geciktiğini onlarda kabul ediyorlar. Ancak, ‘Parimiz en doğru kararı vermek için ince eleyip sık dokuyor. ‘ yorumunu yaptılar. SKM seçimlerin kilit noktasıdır. Bütün adayların ve milletvekillerinin programları burada belirlenecek ve uygulanacak. O nedenle Dr.Sezgin Mumcu en ideal ekibi kurdu.

Logo-3

RAMİS UZUN DP’DE

CHP’den istifa eden Ramis Uzun Beşikdüzü’nde seçimlere  Demokrat Partiden girmeye karar verdi. Trabzon il merkezine müracatını yaphan Uzun Ali Akar’a dosyasını teslim etti ve ‘Hayırlı olsun’ dedi. Bizler de Başkanı tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Ramis

KAYA VE DAYI SAHADA

Ahmet Kaya CHP’nin Ortahisar ilçesini başkan adayı. Dün baktık 5 Ocak’ta projelerin açıklayaak. Sayın Kaya Trabzon’u arşınlıyor. Yanında sürekli olarak da Ömer Dayı var. Ömer Dayı İki kez, yani 10 yıl blediye meclis üyeiliği yapmış terübeli bir isim. Trabzon’un özellikle batı tarafından büyük gücü var. Bu gücü Ahmet Kaya’ya kanalize ettiği gibi birçok mahalleden de önemli oranda oy götürecek isim.

Kaya Ve Dayi Yollarda

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Trabzon’da yeniden aday gösterilmeyen ancak, sergilediği duruşla herkes tarafından takdir toplayan Zorluoğlu, paylaştığı fotoğrafa Şair ve Yazar Atilla İlhan’ın “Çünkü ayrılık da sevdaya dahil. Çünkü ayrılanlar hala sevgili.” dizelerini yazdı. Fotoğraf ve paylaşım herkesi duygulandırırken binlerce beğeni ve destek mesajı aldı.

Z O R L U O Ğ L U-2

AKTÜRK NEYE CEVAP VERMEDİ

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, basınla buluştuğu toplantıda, TİSKİ Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek, memleketi Elazığ’dan belediye başkan aday adayı olan, aday gösterilmemesi dolayısı ile tekrar Trabzon’da görevine dönen Ali Tekataş’la ilgili kendisine gelen soruya cevap vermedi. Aktürk, “Devletimiz her şeyi görür. Zamanı geldiğinde gereğini yapar” dedi.

Aktürk-13

RUBENİS CEOSU KENTE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Trabzon’da 2022 yılının Kasım ayında, Atapark’taki atıl vaziyetteki AVM’yi  alan İpek ailesi, Rubenis AVM ismi ile AVM’yi canlandırdı. AVM’nin CEO’su Muhammed Emin İpek, kente verdiği sözü tutarak, AVM’de yüzde 30’larda olan doluluğu yüzde 90 seviyesine çıkardı. İpek, “Trabzon bizim çok sevdiğimiz şehir. Çocukluğumun bir bölümünün geçtiği Trabzon halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. AVM’yi canlandırarak kentimize güzel bir yaşam alanı kazandırdık. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Rubenis-4

Bayrak Dedeyi Yalnız Bırakmadılar Bayrak Dedeyi Yalnız Bırakmadılar

MAÇKA’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilk tur seçim çalışmalarının finalini Maçka’da yaptı. Normalde doğup büyüdüğü topraklardan başlaması beklenen Başkan Genç’in neden finali Maçka’ya bıraktığını düşünüyorduk ki sahadaki görüntüler bunun cevabını fazlasıyla verdi. Başkan Genç’i Maçka’da binlerce insan karşıladı. Adım atacak yer bulamadık. Gösterilen sevgi ve teveccüh adeta bir gövde gösterisiydi.  Kuşkusuz Maçka, evladı Ahmet Metin Genç’in dimdik arkasında!

SUİÇMEZ TEPKİ GÖSTERDİ

TBMM Başkanlık Divan Üyesi, CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez, Katip'in mikrofonunu kapatarak Can Atalay kararının okunmasını engellemeye çalıştı. Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin verdiği karar TBMM Genel Kurulu’nda okunarak Atalay’ın milletvekilliği düşürüdü. Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ, Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi için kararın okunmasını gündeme getirdi. Meclis'te tartışma çıktı.

Suiçmez-29

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel SUİÇMEZ, karar okunduğu esnada elindeki düdük ile divana giderek kararı okuyan katip üyenin mikrofonunu kapattı. Suiçmez, daha sonra mikrofonu açarak kararı okumaya devam eden katip üyenin mikrofonunu divana geri dönerek tekrardan kapattı ve kararın okunmasını engellemeye çalıştı.

ARSİN'İMİZ İÇİN HER ZAMAN BİR VE BERABERİZ

AK Parti Arsin İlçe Başkanı Paşa Kozoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’u ziyaret etti. Gürsoy, teşekkür ederek durmandan birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Gürsoy, “Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulumuzun Arsin'imize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde AK belediyecelik anlayışımız ile Arsin'imiz için her zaman bir ve beraberiz.” Dedi.

Gürsoy-47

Editör: Doğukan ÖZKURT