AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin, CHP'li İzmit Belediyesi ile yaşanan tartışmada kendini yere atması üzerine disiplin soruşturması başlattı. Efe'nin "Oscarlık performans" olarak nitelendirilen davranışı kamuoyunda tepkilere neden olmuştu.

Gümüşhane Şiran'da İlginç Mahalle Muhtarlığı Seçim Skandalı: Mazbata Değişikliği Gümüşhane Şiran'da İlginç Mahalle Muhtarlığı Seçim Skandalı: Mazbata Değişikliği

Olay, Kocaeli Şehir Hastanesi yol çalışması sırasında meydana geldi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışma alanına alınmadığı iddialarını araştırmak için Tavşantepe bölgesine gitti. Bu sırada, AK Partili Meclis üyesi İbrahim Efe'nin olay yerine gelerek Başkan Hürriyet ve ekibine sözlü tacizde bulunduğu görüldü. Bir vatandaşın hafifçe itmesi üzerine Efe, kendini dramatik bir şekilde yere atarak yuvarlanmaya başladı ve yardım çağrısında bulundu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, yaşananları kınadıklarını ve zarar gören işçilere geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirtti. İbrahim Efe hakkında disiplin süreci başlatıldığını ve kamuoyundan özür dilendiğini ifade etti.

Kaynak: İNTERNETHABER