Kamuda Makam araçları, kaldırılacak Servis Kiralama Giderleri Tasarruf Paketine Dahil Edildi Kamuda Makam araçları, kaldırılacak Servis Kiralama Giderleri Tasarruf Paketine Dahil Edildi

İsrail'e Karşı Sert Duruş!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan skandal açıklamasına karşı sert bir tepki gösterdi. Çelik, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almasını, yaptığı katliamları örtbas etme çabası olarak nitelendirdi.

Katliamlar Örtbas Edilemez!

Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İsrail Dışişleri Bakanının Cumhurbaşkanımızı hedef alan hadsiz açıklaması, İsrail Hükümetinin yaptığı katliamları örtbas etme çabasından başka bir şey değildir. Çocuk katilleri her türlü ateşkes ve barış girişimine düşmanlık ediyor. Bu nedenle, Cumhurbaşkanımızın ateşkes ve barış için liderlik ettiği siyasetin bu katliam şebekeleri tarafından hedef alındığını biliyoruz."

Hukuk Önünde Hesap Verecekler!

AK Parti Sözcüsü, İsrail'in insanlık önünde mahkum olduğunu ve hukuk önünde bir gün hesap vereceklerini vurguladı. Bu sert tepki, İsrail'in Türkiye'ye yönelik politikalarına karşı net bir duruş sergilenmesini sağladı.

Kaynak: İNTERNETHABER