Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun takım kaptanlığında gerçekleşen toplantıya Trabzon il yönetimi ve milletvekilleri de katıldı.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Toplantıda, Trabzon'un seçim stratejileri ve adaylarının performansı hakkında detaylı bir değerlendirme yapıldı. İl Başkanı Sezgin Mumcu, Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Ortahisar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç de toplantıda yer aldı.

Heyet, masada oturarak gelecekte yapılacak olan seçimler için stratejileri ve planları ele aldı. Yapıcı bir ortamda gerçekleşen toplantı, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı ve parti içinde güçlü bir dayanışma örneği sergiledi. Parti üyeleri, seçim döneminde başarıya ulaşmak için birlikte çalışma kararlılıklarını yineledi ve Trabzon için en iyi sonuçları elde etme yolunda bir arada olacaklarına dair güçlü bir mesaj verdi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak