Küçük, yaptığı açıklamada, "Trabzon'un en genç belediye başkanı olmaya adayız." diyerek gençlik enerjisiyle hizmet etmeye talip olduklarını belirtti. Arsinli gençlerle bir araya gelerek onların desteğini ve güvenini aldıklarını ifade eden Küçük, gençlerin memnuniyetini artırmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde

097683D4 2450 4854 8Aa5 815B61317189
Vizyon projelerle Arsin'e hazır olduklarını belirten Küçük, gelecek dönemde Arsin'i daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. Her zaman Arsin'in faydasını düşündüklerini ve gelişmesi için çalışacaklarını dile getiren Küçük, AK Parti'nin Arsin için büyük yatırımlar yapacağının altını çizdi.

Ccdf6B68 3Eed 4180 A44E Fa18D9Ca1490
Trabzon'un Arsin ilçesinin önemli bir hizmetin eşiğinde olduğunu belirten Küçük, Avrupa Birliği projesi kapsamında 5,5 milyon dolarlık bir yatırımın müjdesini verdi. Bu projenin, Arsin'in içme suyu ve şebeke hatlarını yenileyeceğini ve ilçenin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN