Başkan Ekim, toplantıda yaptığı konuşmada, "Çay, Akçaabat'ta içilir." diyerek, Akçaabat Belediyesi Anonim Şirketi bünyesinde sahil parkında açılan konsept büfelerde çayın sadece 2 TL olduğunu açıkladı. Trabzon ve ilçeleri arasında en düşük fiyatlı çayın Akçaabat Belediyesi'ne ait büfelerde satıldığını belirten Başkan Ekim, sahil parkındaki bu hizmetin Akçaabatlılara ve ziyaretçilere hitap edeceğini vurguladı.

Araç Alacaklar Dikkat! Resmi Gazete'de Yayımlandı! Şarj Edilebilir Hibrit Otomobillere ÖTV İndirimi Geldi Araç Alacaklar Dikkat! Resmi Gazete'de Yayımlandı! Şarj Edilebilir Hibrit Otomobillere ÖTV İndirimi Geldi

Sahil parkında yer alan büfelerin ilk etap düzenlemesinin tamamlanmasıyla birlikte hizmete girdiğini ifade eden Başkan Ekim, çeşitli ürünlerin satışının yanı sıra çayın da bu büfelerde sunulacağını söyledi. Çay satış fiyatlarını en uygun seviyede tuttuklarını belirten Başkan Ekim, çay severlerin eşsiz manzara eşliğinde sadece 2 TL'ye çay içebileceklerini dile getirdi.

Son olarak, Akçaabatlıları ve ziyaretçileri sahil parkındaki yeni hizmete davet eden Başkan Ekim, Akçaabat'ta çay keyfinin bir başka olduğunu vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ