Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya Kent Lokantası Açılış Çalışmalarını Denetledi Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya Kent Lokantası Açılış Çalışmalarını Denetledi

2019 yılı Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Akçaabat Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan Osman Nuri Ekim, görev süresinin sonuna yaklaşırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve AK Parti Genel Başkanı olarak gösterildi. Başkan Ekim, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Akçaabat Belediye Başkanlığımın 1. Dönemini tamamlamak üzereyim. Halkımızın desteği ve liderimiz, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanı Adayı gösterildim."

C1677501 4Cfc 4675 8De0 94F978Eef3E7

Başkan Ekim, aldığı sorumluluğun önemini ve gereğini çok iyi bildiğini vurgulayarak, ilk dönemlerindeki çalışmalarını şu şekilde özetledi: "İki günü eşit olan ziyandadır düsturu ile hep bir önceki günden daha fazla çalışarak bu günlere geldik. Hiç durmadan, yorulmadan çok çalıştık. Akçaabat’ımızın geleceğini düşünerek, şehrimizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını bir bir çözüme kavuşturarak bugünlere ulaştık. Bundan sonra da yapacak çok işimizin olduğunun bilinci ile ilk günkü azimle daha çok çalışmaya devam edeceğiz."

E51F21B7 0446 4E3C 8F30 031E92C2Be68

Başkan Ekim, göreve geldiği ilk günden itibaren Akçaabat'a kazandırılması gereken kamu kurum ve kuruluşlarına ait hizmet binalarının yapımı için sürekli Bakanlıklar ile irtibat halinde olduklarını ve bu yatırımları Merkezi Hükümet'in destekleri ile ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Son olarak Başkan Ekim, Akçaabat'ın daha fazla yatırım ve hizmete ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, gelecekte yapılacak projelerle şehre daha fazla değer katacaklarını sözlerine ekledi.
TAKA/AYTEKİN AKAY
 

Editör: Doğukan ÖZKURT