Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Özellikle üretimi ve üreticiyi destekleyen projelere vurgu yapan Başkan Ekim, çiftçilerin kendi ürünlerini satabilecekleri bir Yöresel Ürün Satış Alanı projesini hayata geçireceklerini belirtti.

Başkan Ekim, Yöresel Ürün Satış Alanı projesinin detaylarını paylaşarak, çiftçilere yönelik ücretsiz fide dağıtımı ve tarımsal ürün işleme imkanları sağladıklarını ifade etti. Yerli ve milli ürünleri desteklediklerini vurgulayan Ekim, mevcut otogar alanının yerine planladıkları modern, fonksiyonel ve nizami bir alanda çiftçilerin ürünlerini satışa sunabilecekleri bir alan oluşturacaklarını dile getirdi. Ayrıca, proje kapsamında otopark alanı düzenlemesi de yapılacağını belirten Başkan Ekim, üreticilerin ve tüketicilerin daha temiz, güvenli ve huzurlu bir ortamda yerli, milli ve organik ürünlere erişebileceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA