Kutlamalar Coşkuyla Devam Ediyor: Trabzon Üniversitesi'nde 23 Nisan Şenliği Kutlamalar Coşkuyla Devam Ediyor: Trabzon Üniversitesi'nde 23 Nisan Şenliği

Bu özel gece, vatandaşların büyük ilgisi ve alkışlarıyla taçlandı.

Akçaabat'ta geleneksel hale gelen bu tür etkinlikler, şehrin kültürel ve sanatsal yaşamına renk katmayı sürdürüyor. Konserde seslendirilen Türk Halk Müziği eserlerine katılım gösteren izleyiciler, şarkılara coşkuyla eşlik etti.

Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve eşi Gülden Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve eşi Yasemin Ekim, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş bu özel konsere katılarak müziğin tadını çıkardı.

Konser sonrası bir açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Kültür, Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat’ımızda keyif dolu güzel bir gece geçirdik. Kulaklarımızın pası silindi diyebiliriz. Konsere büyük ilgi gösteren tüm hemşehrilerime ve muhteşem performanslarıyla konserimize renk katan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Belediye olarak kültürel ve sanatsal hizmetlerimizle vatandaşlarımızla iç içe olmaya, ilçemizin kültürel ve sanatsal vizyonuna katkı sunmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi bizleri mutlu etti. Bu etkinliklerle sizleri buluşturmaya devam edeceğiz. 2001 yılında kurulan Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, yıllardır çalışmalarını ve konserlerini sürdürüyor. Koronun kurulduğu günden bu yana emek veren, destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun unutulmaz konseri, sanatseverlerin beğenisini kazanırken, şehrin kültürel zenginliğine katkı sağladı.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Ayşe Sancak