AKÇAABAT SAHİL PARK’TA EĞLENCE DOLU BİR GÜN
Trabzon’un Akçaabat ilçesi yaz mevsiminin ilk günlerini coşkuyla karşıladı. Akçaabat Belediyesi tarafından Sahil Park’ta düzenlenen 'Çocuk ve Spor Şenliği', bölge çocukları için adeta bir bayrama dönüştü. Etkinliğe yüzlerce çocuk ve ailesi katılırken, şişme oyun parkurlarından yüz boyamaya, dönme dolaptan geleneksel oyunlara kadar birçok eğlence alanı kuruldu.

Trabzon’da Mali Müşavirler Sandık Başında! Kongre Sonuçları Ezber Bozdu
Trabzon’da Mali Müşavirler Sandık Başında! Kongre Sonuçları Ezber Bozdu
İçeriği Görüntüle

DONDURMA SÜRPRİZİ VE MÜZİKLİ ŞENLİK
Çocuklara ücretsiz dondurma ikramı yapılan etkinlikte, sahne performansları ve müzik eşliğinde eğlenceli saatler yaşandı. Akçaabat Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir gün yaşatırken, aileler de bu renkli atmosferde çocuklarıyla vakit geçirme fırsatı buldu.

SPOR, KÜLTÜR VE EĞLENCE BİR ARADA
Belediyenin spor merkezleri, kulüpler ve okullarla iş birliği içinde yürüttüğü çalışmalar yıl boyunca devam ediyor. Yazın gelişiyle birlikte açık hava etkinliklerini artıran Akçaabat Belediyesi, çocukları hareketli yaşama teşvik ederken aynı zamanda yeteneklerini keşfetmelerine de olanak tanıyor.

BAŞKAN EKİM: “YATIRIMIN EN GÜZELİ GELECEĞE OLANDIR”
Etkinlikte konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çocuklara verdikleri önemi şu sözlerle vurguladı:
“Çocuklarımız, bu ülkenin yarınları. Onları gülerken görmek bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Belediyecilik sadece yol ve kaldırım değil; geleceği inşa etmektir. Yakında yarı olimpik yüzme havuzumuzu da hizmete açacağız. Her adımda çocuklarımız için çalışıyoruz.”

Kaynak: DHA