Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Akçaabat ilçesinde yürütülen kamu yatırımlarını yerinde inceledi. Heyete, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de eşlik etti. Program kapsamında ilk olarak, tamamlanma aşamasına gelen Yeni Adalet Sarayı binasında yürütülen çalışmalar gözlemlendi. Ekim ayında hizmete açılması planlanan binada hummalı bir çalışma yürütülürken, Başkan Genç eksiklerin giderilmesi noktasında Büyükşehir Belediyesi’nin tam destek vereceğini vurguladı.

Ordu’da altyapı çalışmaları devam ediyor
Ordu’da altyapı çalışmaları devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Yeni Adalet Sarayı Açılış İçin Gün Sayıyor

Yargı hizmetlerinin daha modern ve erişilebilir hale gelmesini sağlayacak Yeni Adalet Sarayı binasında sona gelindi. Başkan Genç, binayı gezerek teknik ekipten bilgi aldı ve eksik noktaların kısa sürede tamamlanması için sürecin hızlandırılması talimatını verdi. Yeni yapının yalnızca adalet hizmetlerine değil, ilçe genelindeki kurumsal altyapıya da katkı sunacağı belirtildi.

Sahilde Yaşam Kalitesini Artıracak Projeler Masada

Heyet daha sonra Akçakale sahilindeki dolgu alanına geçerek burada planlanan alt ve üstyapı projeleri üzerinde kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle sahil hattının daha yaşanabilir hale getirilmesi amacıyla hazırlanan çevre düzenlemeleri, sosyal donatı alanları, yürüyüş yolları ve altyapı güçlendirme çalışmaları masaya yatırıldı. Başkan Genç, bu projelerin Akçaabat’ın cazibesini artıracağına dikkat çekti.

Vatandaşlarla Buluşma: Görüş ve Talepler Dinlendi

Saha ziyaretlerinin ardından Başkan Genç ve Milletvekili Şen, bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya geldi. İlçeye yapılan yatırımlar konusunda bilgi veren Genç, vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi. Özellikle gençlerin taleplerine duyarlılıkla yaklaşan heyet, belediye ve hükümet eliyle ilçeye kazandırılacak projelerin toplumun her kesimini kapsayacağını vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ