Akçaabat Belediyesi organizesinde düzenlenen Futsal Turnuvası’na 10 takım ve 120 sporcu katıldı.

10 gün boyunca devam eden Futsal Turnuvası, final müsabakalarının oynanmasıyla sona erdi. Turnuvada Söğütlü Ortaokulu birinci, Sınav Koleji ikinci, Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu üçüncü ve Cumhuriyet Ortaokulu dördüncü oldu. Futsal Turnuvasının en değerli oyuncusu ise Söğütlü Ortaokulu öğrencilerinden Mustafa Kemal Kocal seçildi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri vesilesiyle düzenlenen Futsal Turnuvası’na katılan tüm sporculara ve takımlara teşekkür etti. Başkan Ekim, “Spor etkinlikleri, toplumda birlik ve dayanışma duygularını güçlendiriyor. Düzenlediğimiz sportif aktivitelerle gençlerimizi sağlıklı yaşamı teşvik e diyoruz ve onları pozitif aktivitelere yönlendirmiş oluyoruz.

Sporun ve sporcunun kıymetini biliyor elimizden geldiğince ilçemizdeki tüm sporcularımızı, çocuklarımızı ve gençlerimizi destekliyoruz. Düzenlediğimiz Futsal Turnuvası’nın bana göre kaybedeni yok. Sporcularımız arasında dostluk, kardeşlik, birlik, beraberlik ve centilmenlik çerçevesinde oynanan müsabakalarda tüm sporcularımız kazanan olmuştur. Turnuvaya katılım sağlayan tüm takımları ve sporcuları gönülden tebrik ediyorum. 10 gün boyunca devam eden Futsal Turnuvasının organize edilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Futsal Turnuvasında dereceye giren takımlara ödüllerinin 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü Kutlama programında verileceği belirtildi.

Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un, rakibi karşısında bileği bükülmüyor Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un, rakibi karşısında bileği bükülmüyor

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak