Başkan Ekim'den Kutlama ve Teşekkür:

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çocukların bayramını kutlayarak, "Bugün burada, çocuklarımızın mutluluğu ve geleceği için çeşitli etkinlikler düzenledik. Sizlerin sevincine ortak olmak, heyecanınızı paylaşmak bizler için büyük bir onurdur. Sizlerle birlikte daha nice 23 Nisan'lara ulaşmayı, ülkemizin her alanda daha da ileri gitmesini diliyorum. Hepinize mutlu bir bayram diliyor, şenliğimize katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Çocukların Keyifli Vakit Geçirdiği Etkinlikler:

Trabzonspor Avrupa'dan Tanıdık Türk Yıldızı Transfer Ediyor: Avcı Gözünü Yerlilere Dikti! Trabzonspor Avrupa'dan Tanıdık Türk Yıldızı Transfer Ediyor: Avcı Gözünü Yerlilere Dikti!

Spor ve oyun şenliği, çocukların keyifli vakit geçirmesi için birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Atlıkarıncadan yüz boyamaya, palyaço gösterilerinden şut yarışmalarına kadar birçok aktivite çocukların ilgisini çekti. Ayrıca, çuval yarışı, yumurta yarışması, ip atlama, beyrut masası oyunu, mini dart yarışması, zeka yarışmaları gibi etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi. Müzik, eğlence ve halk oyunları gösterileri de şenliğin renkli anları arasındaydı.

Unutulmaz Bir Gün:

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen şenlik, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı, bir arada eğlenip, oyunlar oynama fırsatı verdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK