CHP'de Gençlik Kolları Kurultayı Öncesi Enes Turan Saral Adaylığını Açıkladı CHP'de Gençlik Kolları Kurultayı Öncesi Enes Turan Saral Adaylığını Açıkladı

İlk seçimde yaşanan itirazlar sonrasında İlçe Seçim Kurulu'nun yenileme kararı almasıyla başlayan süreç, Buyuklıoğlu'nun hafta sonu gerçekleşen oylama sonucunda 376 oy farkıyla tekrar seçilmesiyle sonuçlandı.

Buyuklıoğlu, sandıktan çıkan sonuçlarla ilgili duygularını, "İlk seçimde 135 farkla kazanmıştık, yenilenen seçimde 376'ya ulaştıran kıymetli Akören Mahallesi sakinlerine sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum." şeklinde ifade etti. Ayrıca, Akören'e hizmet etme sözü vererek, "Akören'e kişi ve anlayış farkı gözetmeksizin en güzel şekilde hizmet edeceğimizden kesinlikle hiç kimsenin şüphesi olmaması gerekir." dedi.

Süreçte herhangi bir kişinin kalbini kırmış ya da incitmiş olabileceğini düşünerek özür dileme gereği duyduğunu vurgulayan Buyuklıoğlu, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öptüğünü belirtti. "Hizmet timimizle birlikte Her şey Akören Mahallesi için diyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: BİROL SANCAK