Sezon başında Suudi Arabistan kulüplerinin radarında olan Trezeguet konusunda Al Nassr'ın, Mısırlı yıldız için Trabzonspor'a teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Al Nassr, kadrosunda Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca ve Kante gibi süper starları bulunduran bir ekip olarak Trezeguet'nin transferine ciddi bir şekilde ilgi gösteriyor. Trabzonspor'un Aston Villa'dan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Trezeguet için Al Nassr'dan resmi bir teklif gelmesi halinde, Trabzonspor'un nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu.

Bu sezon yaşadığı sakatlıkların etkisiyle ilk haftalarda beklenen performansı sergileyemeyen Trezeguet, son haftalarda fırtına gibi esiyor. Gaziantep maçında attığı 2 golle galibiyete önemli katkı sağlayan Mısırlı yıldız, eski günlerine dönüş sinyali veriyor. Geçen sezon Süper Lig'de 28 maçta 11 golle takımın en skorer ismi olan Trezeguet, bu sezon için büyük beklentilerin odak noktasında. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da yıldız oyuncunun performansının yükselmesinde önemli bir rolü olduğu yönünde yapılan yorumlar dikkat çekiyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Ayşe Sancak