Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi

Alanya'nın Şekerhane Mahallesi'nde yaşanan olay, şehrin gündemine bomba gibi düştü. Bir grup genç tarafından çekilen ve sosyal medya platformlarında yayınlanan video, vatandaşların büyük tepkisini çekti.

Videonun içeriğinde, yolda yürüyen bir çiftin arkasından giden gençlerin, iddia edilen bir yabancı kadına yönelik uygunsuz hareketleri yer alıyor. Bu hareketlerin fenomenlik adına yapıldığı iddia edilirken, video "TikTok rezilliği" olarak adlandırıldı.

Olayın Şekerhane Mahallesi'nde gerçekleşmesi ve videoyu çeken gençlerin fenomen olma çabalarıyla tepkiler daha da arttı. Sosyal medya üzerinde hızla yayılan videonun Alanya'da büyük yankı uyandırmasıyla birlikte, vatandaşlar fenomenlik uğruna yapılan bu tür hareketlere karşı büyük bir isyan içindeler. Konuyla ilgili olarak yetkililerin de açıklama yapması ve gerekli önlemleri alması bekleniyor.

KAYNAK/YENİALANYA

Editör: Ayşe Sancak