Kariyerindeki Yükseliş:

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde büyük bir çıkış yakalayan ve Süper Lig'e damga vuran Sörloth, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmişti. Ancak, Türkiye'ye dönmek gibi bir niyeti olmadığını ve dönmesi durumunda da sadece Trabzonspor formasını giyeceğini sürekli olarak belirtmişti.

Villarreal Performansı:

Geçtiğimiz sezon Villarreal formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sörloth, toplam 41 resmi maçta 2952 dakika sahada kalarak 26 gol ve 6 asistlik bir katkı sağladı.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Atletico Madrid'e Transfer:

Şimdi ise Alexander Sörloth'un merakla beklenen yeni adresi belli oldu. Atletico Madrid, oyuncunun 38 milyon Euroluk serbest kalma maddesini ödeyerek Sörloth'u 3 yıllık bir sözleşme ile kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu transferle birlikte Norveçli yıldız, La Liga'nın en büyük takımlarından birinde kariyerine devam edecek.

Muhabir: BİROL SANCAK