Radikal kararlar almak için toplanan ancak herhangi bir karar alamayan üstüne üstlük taraftarının da tepkisini çeken Ali Koç, Trabzonspor taraftarının sabrını sınamaya devam ediyor. Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili 13 günün ardından yapılan sevklerde adaletsizlik gözler önüne serilirken başkan Koç’un, kongrede kullandığı, “Sanki Trabzon özerk bir bölge, özerk bir cumhuriyet!” ifadesi yadırgandı.

6E05411F 82E4 4500 B8E2 1A67Eab19889

Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

Bilindiği üzere Fenerbahçeli taraftarlar, kendilerine ‘Fenerbahçe Cumhuriyeti’ yakıştırması yapıyor. Bu yakıştırmanın üzerine Ali Koç’un ‘Trabzon sanki özerk bir cumhuriyet’ ifadesine ise anlam verilemedi. Trabzonspor taraftarı da daha önce bir Süper Lig maçında Fenerbahçeli taraftarların açtığı ‘Fenerbahçe Cumhuriyeti’ pankartına atıfta bulunarak, ‘Haddini bilen merttir! Vatan bölünmez tektir! Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran namerttir. Ne mutlu Türk’üm diyene!’ ifadelerinin yer aldığı bir pankarta yer vermişti. Yaşanan bu gelişmeler Ali Koç’un başarısızlıklarının üzerini örtme adına türlü türlü yollara başvurmaya çalıştığı şeklinde yorumlandı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN